1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. Expomaritt Exposhipping İstanbul, 18-21 Şubat 2025 gerçekleşecek
Expomaritt Exposhipping İstanbul, 18-21 Şubat 2025 gerçekleşecek

Expomaritt Exposhipping İstanbul, 18-21 Şubat 2025 gerçekleşecek

Türkiye’nin önde gelen gemi inşa ve yan sanayi fuarı Expomaritt Exposhipping İstanbul, 18-21 Şubat 2025 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde 18. defa sektörün tüm paydaşları için kapılarını açmaya hazırlanıyor. 

A+A-

Fuar organizasyonundan yapılan açıklama şu şekilde: 

"İMEAK Deniz Ticaret Odası adına düzenlenen 18. Uluslararası Denizcilik Fuarı - Expomaritt Exposhipping İstanbul, artan hol sayısıyla İstanbul Fuar Merkezi’nin 5-6-7. Hollerinde düzenlenecek. Expomaritt Exposhipping, ziyaretçilerini ve katılımcılarını sektörün büyük buluşmasına çağırıyor! 

Katılımcılarına ve ziyaretçilerine sayısız fırsat ve potansiyel işbirlikleri sunan Expomaritt Exposhipping İstanbul fuarı, dünyanın 1 numaralı fuar organizasyon firması Informa Markets tarafından İMEAK Deniz Ticaret Odası adına iki yılda bir düzenlenmektedir. Informa Markets aynı zamanda; Seatrade Cruise Global, Sea Asia, Seatrade Maritime Middle East, Seatrade Offshore Marine ve Workboats Middle East gibi dünyanın önde gelen denizcilik fuar ve konferanslarının organizatörüdür. 

Sektörün En Önemli Buluşması
Expomaritt Exposhipping İstanbul, “Birlikte Büyüyoruz: Bugün ve Yarın” mottosu ile tüm denizcilik dünyasını bir araya getiriyor. 3 hole genişleyen fuar alanıyla her zamankinden büyük bir sektör buluşması vaat eden fuarda; 35 farklı ülkeden 1500 katılımcı marka ve 80 ülkeden 10.000’in üzerinde sektör profesyoneli, 18-21 Şubat 2025 tarihleri arasında bölgenin gerçek gemi inşa ve yan sanayi merkezi olan İstanbul’da, İstanbul Fuar Merkezi’nde buluşacak. Aynı tarihlerde aynı fuar alanını kullanan YATED Boat Show fuarıyla birlikte bir sinerji yaratmayı hedeflediklerini dile getiren Fuar Müdürü Semih Etyemez, stant satışlarına şimdiden yüksek bir ilgi olduğunu belirtti.

Pazarlama Faaliyetlerine Ağırlık Verildi
Bir önceki edisyon olan 17. Uluslararası Denizcilik Fuarı’nda, uluslararası ziyaretçi sayısında %149 artışla bir rekor kırıldığını belirten Etyemez: “Önümüzdeki edisyon için aktif bir şekilde uluslararası pazarlama faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Hedefimiz bir önceki yılın da üstüne çıkarak Expomaritt Exposhipping İstanbul’un uluslararası bir platform olarak yeni rekorlara ulaşmasını sağlamak” dedi. 

Expomaritt Exposhipping İstanbul 2025 hakkında daha fazla bilgiyi fuarın resmi web sitesinden takip edebilirsiniz: www.expomaritt.com"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.